Video player inladen ...

Trailer "The crown 2" gelost: Meer dan frustratie tussen de Queen en prins Philip

Netflix heeft de trailer van het tweede seizoen van de bejubelde reeks "The crown" vrijgegeven. De Britse koningin Elizabeth II heeft haar handen meer dan vol met haar "rusteloze" echtgenoot Philip, terwijl zus Margaret opnieuw volop geniet van de liefde met een fotograaf.

"The crown 2" is vanaf 8 december op tv te zien en zoomt in op een volgende levensfase van koningin Elizabeth II (nog altijd gespeeld door actrice Claire Foy). De jaren 60 komen eraan met een ontmoeting op Buckingham Palace tussen de Windsors en John F. en Jackie Kennedy.

Terwijl ze de monarchie door woelige tijden moet loodsen, moet ze vooral prins Philip in het gareel houden. Hij blijft het moeilijk hebben met zijn rol als man van (het staatshoofd) én als vader van (de troonopvolger). Intussen laat prinses Margaret, de jongere en enige zus van de Queen, op geheel eigen - en gretige - wijze de liefde toe. De gescheiden Peter Townsend lijkt vergeten.

Bekijk hier de trailer:

In het derde seizoen van "The crown" zal de cast grotendeels vervangen worden door iets oudere acteurs, omdat de tijden in de serie ook veranderen. Zo neemt Olivia Colman het over van Claire Foy als monarche. Wie de rol van prins Philip (rol van Matt Smith) op zich zal nemen, is nog niet bekend gemaakt.