Tom Hanks helpt man bij huwelijksaanzoek

"Wil je met me trouwen?" Het waren woorden die uit de mond van Tom Hanks kwamen tijdens het "Texas Book Festival" in Austin, VS, afgelopen weekend. Maar het was niet de acteur van onder meer "Forrest Gump" die wilde trouwen, maar wel iemand uit het publiek die Hanks eigenlijk een opmerking over zijn boek mocht geven, of aan hem schriftelijk een vraag mocht stellen. De vraag die Ryan McFarlane stelde was nochtans niet voor Tom Hanks bedoeld, maar voor zijn vriendin Nikki Young.

Tom Hanks tijdens de boekvoorstelling: "Hier is een vraag van Ryan en ze is eigenlijk bestemd voor Nikki Young: "Nikki, wil je met me trouwen?"" Het gevolg was een overenthousiast publiek en tranen bij vriendin Nikki, die prompt door Hanks het podium op mocht. Na het positieve antwoord, voegde Hanks nog toe: "Geef toe, deze man kan niet anders dan gelukkig zijn."

Nikki Young op nieuwswebsite Inside Edition: "Toen ik Tom de vraag hoorde stellen, werd het zwart voor mijn ogen. Ik had het gevoel geen adem meer te krijgen." "Je mag wel zeggen dat ze compleet overmand was door emoties", voegde haar vriend eraan toe.

Young: "Ryan zei me dat ik ook nee mocht zeggen, als ik niet akkoord zou zijn geweest. Maar voor mij is een relatie zoals een doos vol chocolaatjes: je weet nooit welke smaak in je mond terechtkomt. En ik heb het lekkerste chocolaatje gekregen."

"Tom Hanks is daadwerkelijk een uiterst vriendelijk persoon. Alles wat je van hem weet, wel, zo is hij ook. Ik ben blij dat wij nu in het echte leven kunnen doen, zoals hij het in zijn romantische komedies doet."

Meer nieuws