Vier

Hoe doet Björn Soenens het bij zijn eerste "Slimste mens"-aflevering?

Elodie Ouedraogo en Bill Barberis hebben in "De slimste mens ter wereld" vanavond het gezelschap gekregen van VRT NWS-Amerikacorrespondent Björn Soenens. Wie won en wie viel af? U leest het hier.

Elodie Ouedraogo maakte opnieuw indruk met haar kennis. Na een zwakke puzzelronde belandde Björn Soenens op de derde plaats, en hij kwam daar niet meer weg, ondanks een sterke beurt in "Het collectief geheugen". Soenens kon heel snel vier trefwoorden over de film "Gangs of NewYork" opsommen, maar kwam niet op Martin Scorcese als regisseur. De Amerikacorrespondent verzamelde 271 seconden, Bill Barberis 280 en Elodie Ouedraogo 324.

De finale was spannend. Bij de vraag naar de auto's die het meeste ongevallen met gewonden veroorzaken, liet Soenens zich onder Barberis zakken. Hij had nog twee goede antwoorden nodig om Barberis naar huis te sturen. En Soenens wist genoeg over boysband Take That. Morgen komt actrice Katrin Lohmann erbij.