Melania's spontane lach charmeert Zuid-Koreanen

Terwijl haar man op hoog niveau gesprekken voerde tijdens zijn bezoek aan Zuid-Korea, zakte Melania Trump gisteren af naar de VS-ambassade in Seoul. Daar woonde ze een evenement bij om meisjes, met het oog op de komende Winterspelen die in Zuid-Korea plaatsvinden, aan te moedigen om meer aan sport te doen. Toen daar plots de Zuid-Koreaanse popvedette en acteur Choi Minho verscheen, verschoof de interesse van de aanwezige tieners onmiddellijk in diens richting. Tot jolijt van Melania, al werd dat op sociale media in twijfel getrokken.

Nochtans was het de spontane lach van Melania die de plaatselijke nieuwsmedia deed ontdooien. Volgens Amerikaanse websites hadden die media voordien immers uitgebreid bericht over "de robot Melania". Maar haar reactie op de aanwezigheid van Choi Minho deed de berichtgeving omslaan, met titels als "Nooit hebben we Melania zo zien lachen", "De diplomatie van Melania dankzij haar glimlach" en "Melania’s overtuigende aantrekkingskracht".

Nieuwsagentschap Associated Press zag ook op sociale media de impact van Melania’s glimlach, met opmerkingen als "Ik heb haar voor het eerst zo zien glimlachen" en "Wat een lachebek!"

Toch vonden anderen dan weer dat Melania duidelijk "upstaged" werd door de aanwezigheid van de popzanger: