Video player inladen ...

"My heart will go on" met loeiharde dancebeats? Céline Dion speelt het klaar

In Las Vegas heeft Céline Dion een opmerkelijke versie van "My heart will go on" gezongen. De Canadese superster was te gast op een concert van Steve Aoki en stak haar iconische hit in een loeihard dancekleedje.

Voor sommigen is het een van de meest romantische nummers aller tijden, voor anderen is het een absolute haatplaat die spontaan braakneigingen opwekt: "My heart will go on", de titelsong van "Titanic" die Céline Dion 20 jaar geleden een monsterhit opleverde.

In Las Vegas heeft de Canadese superster de zoetgevooisde melodie van het origineel eergisteren ingeruild voor een heel andere versie. Ze was te gast tijdens een benefietconcert van Steve Aoki ten voordele van de slachtoffers van de schietpartij begin vorige maand en zong "My heart will go on" in dezelfde stijl als de muziek van de Amerikaanse electrohouse-dj: met loeiharde beats en elektronische effecten.

Beginnen deed Dion op de klassieke manier, maar even over minuut vier (zie video bovenaan) koos ze resoluut voor de ongeziene stijlbreuk. Geheel in haar eigen stijl schudde ze daarbij enkele opvallende dansmoves uit haar mouw.