© VRT Freya Goossens

David Cantens verlaat als eerste de "Steracteur sterartiest"-arena

Acteur David Cantens is als eerste afgevallen in de muzikale Eén-zoektocht "Steracteur sterartiest". "De grootste ontgoocheling was eigenlijk vorige week", vertelt Cantens op MNM. Hij belandde toen samen met Bab Beulens op de zogenoemde pijnbank.

"Ik ben acteur en ik heb nog een andere job, dus ik heb alles tussendoor moeten doen", zegt Cantens. "Ik ben aan het repeteren voor een theaterstuk dat op 13 januari in première gaat." De acteur moest sms'jes ronselen en dat nam flink wat tijd in beslag.

Cantens vertrekt met spijt in het hart, want had graag nog meer geld ingezameld voor zijn goede doel, Tanderuis. Hij bracht vanochtend bij MNM als afscheid een ingetogen versie van "Iedereen is van de wereld" van The Scene.

Beluister het hieronder:

Op de pijnbank voor volgende week zitten nu Nicky Langley en Ianthe Tavernier. Koen van Impe - die zich gisteren aan de Editors waagde - kreeg als eerste een vrijstelling van de jury.