Everzwijnballetjes uit Aldi mogelijk besmet met salmonella

Het bedrijf Frima roept everzwijnballetjes in pepersaus van het merk Excellence terug omdat ze mogelijk besmet zijn met salmonella. De balletjes zijn enkel te koop in de supermarkten van Aldi.

Het gaat om diepvriesmaaltijden van 500 gram met lotnummer 150917 op de zijkant van de verpakking. De datum van de minimale houdbaarheid is september 2018. De betrokken verpakkingen zijn te koop sinds 15 september. Consumenten kunnen de verpakking terugbrengen naar het Aldi-winkelpunt van aankoop.     

Wie al van het product heeft gegeten en symptomen vertoont van salmonellabesmetting, wordt geadviseerd een huisarts te raadplegen. De mogelijke symptomen van een besmetting door salmonella zijn koorts, buikkrampen en diarree binnen de 12 à 48 uur na consumptie van het besmette voedsel.

Meest gelezen