Jonge "Stranger things"-acteurs wagen zich met succes aan Motown-hits

Het is een van die tv-series die u momenteel moet gezien hebben om te kunnen meepraten. De Netflix-serie "Stranger things" scoort dan ook wereldwijd. Vooral bij jongeren en jongvolwassenen ging de verdwijning van de 12-jarige Will Byers in het fictieve stadje Hawkins en de gevolgen ervan er als gesneden koek in. Met dank aan een piepjonge cast, die men intussen graag op rode lopers ziet verschijnen. Ook tv-presentator James Corden nodigde hen graag in zijn programma "The late late show" uit. Om te zingen natuurlijk, al was het niet in zijn bekende "Carpool Karaoke". 

Corden zou tijdens een vorig leven deel uitgemaakt hebben van zanggroep "The Upside Downs" waartoe ook Finn Wolfhard (Mike), Gaten Matarazzo (Dustin), Caleb McLaughlin (Lucas) en Noah Schnapp (Will) behoorden. Maar omdat 4 leden van de groep dus een betere job vonden, besluiten ze alsnog een laatste gezamenlijke optreden te verzorgen. Hun repertoire bestaat uit  grote Motown-hits, zoals "I want you back" en "My girl".

"Impressively choreographed", aldus muziekwebsite Rolling Stone. Volgens cultuurwebsite Vulture was dit optreden "het zaligste wat je vandaag zal zien". Daily Mail vond het filmpje "hilarisch", terwijl andere nieuwsmedia in het filmpje opnieuw het weergaloze talent van de kinderen zagen.

Op YouTube werd het filmpje op enkele dagen tijd al meer dan 3 miljoen keer bekeken. 

Meest gelezen