2017 Invision

Shakira annuleert concert in Antwerpen door stemproblemen

Het concert van Shakira komende zondag in het Sportpaleis in Antwerpen gaat niet door. Dat meldt de Colombiaanse superster op Twitter. Stemproblemen liggen aan de oorzaak van de beslissing.

"Tot mijn frustratie hebben mijn dokters me geadviseerd mijn stembanden voort te laten rusten. Daarom moet ik jullie tot mijn spijt meedelen dat ik niet in staat ben te zingen op 10 en 11 november in Parijs, op 12 november in Antwerpen of op 14 november in Amsterdam." Met die woorden maakt Shakira via Twitter het nieuws bekend dat ze haar eerstvolgende concerten annuleert, ook dat in het Sportpaleis in Antwerpen.

Op haar website laat de concertzaal weten dat de tickets voor 12 november geldig blijven en dat nieuwe data zo snel mogelijk worden bekendgemaakt. "Shakira is enorm bedroefd deze beslissing te moeten nemen en is heel dankbaar voor de vele steun van haar fans. Ze hoopt zo snel mogelijk terug op het podium te staan en doet er alles aan om zo snel mogelijk beter te zijn. Hopelijk vanaf 16 november in Montpellier in Frankrijk."

Eerder had Shakira ook al haar geplande concert in Keulen moeten afzeggen wegens haar stemproblemen. Hierdoor heeft ze de start van haar El Dorado World Tour compleet gemist.

Meest gelezen