© VRT / Telenet/ Koeken Troef

Telenet behoudt fictiereeks "It's showtime" van De Pauw, VRT beraadt zich nog

Telenet gaat "It's showtime", de nieuwe fictiereeks van Bart De Pauw en Koeken Troef!, op zijn platformen laten staan.

"It's showtime" is een coproductie van Telenet, Koeken Troef! en Eén. De reeks is al sinds 8 juni te zien via Play en Play More, en zou normaal uitgezonden worden op Eén vanaf januari 2018. De VRT bekijkt nog of "It's showtime" uitgezonden zal worden op Eén. Daar is op dit moment nog geen beslissing over genomen, klinkt het.

Ook programma's als "Het geslacht De Pauw", "Buiten de zone" en "Willy's & Marjetten" blijven raadpleegbaar bij Telenet. "Wij zijn geen betrokken partij, wij hebben geen intentie om het aanbod te schrappen", klinkt het bij Telenet.

De VRT laat tot slot weten dat afleveringen van "Twee tot de zesde macht", de quiz die De Pauw voor Eén maakte, die al zijn uitgezonden, op VRT NU blijven staan. De afleveringen die nog niet zijn uitgezonden, komen niet op antenne en ook niet op het platform.

Meest gelezen