Iron Maiden derde headliner van Graspop 2018

Graspop Metal Meeting heeft met Iron Maiden een derde headliner toegevoegd aan de affiche van 2018. De Britse band rond zanger Bruce Dickinson en bassist Steve Harris kwam al acht keer eerder langs in Dessel en mocht vorig jaar het festival nog afsluiten. Iron Maiden staat op vrijdag 22 juni geprogrammeerd.

Eerder maakte Graspop ook al de komst van de Amerikaanse hardrockband Guns N' Roses (donderdag 21 juni) en voormalig Black Sabbath-frontman Ozzy Osbourne (zondag 24 juni) bekend. Het festival zal voor het eerst - en volgens de organisatoren ook eenmalig - vier dagen duren.

Iron Maiden is een van de grootste namen van de Britse heavy metal en brengt steevast een grote schare trouwe fans op de been, gehuld in een van de vele iconische shirts die de band door de jaren heen uitbracht. In april stond de groep nog in een uitverkocht Sportpaleis in Antwerpen. In 2018 komen ze langs tijdens hun nieuwe "Legacy of The Beast Tour".

De voorverkoop van Graspop Metal Meeting begint op zaterdag 18 november om 10 uur.

Meest gelezen