Vier

Kan nieuwkomer Filip Peeters "Slimste mens" worden?

Filip Peeters was vanavond de nieuwkomer in "De slimste mens ter wereld". De acteur nam het in de quiz op Vier op tegen actrice Katrin Lohmann en Amerikacorrespondent voor VRT NWS Björn Soenens. Wie vanavond "De slimste mens" werd en wie afviel, ontdekt u hier.

Nieuwkomer Filip Peeters werd met een hoge score (466) bij zijn eerste deelname meteen "De slimste mens". Björn Soenens werd nipt tweede (444). Hij speelde de finale tegen actrice Katrin Lohmann (223).

Lohmann kon de "secondenkloof" met Soenens niet meer dichten in het finalespel. Tijdens de laatste vraag "Wie is Jodie Foster?" volstond het voor Soenens om als aanvulling de filmtitel "Taxi driver" te noemen om Lohmann naar huis te spelen. Lohmann vatte haar verlies met een kwinkslag op: "Ik ben minder slim, maar wel sympathiek".

Björn Soenens keert morgen voor de 4e keer terug. Filip Peeters en Björn Soenens krijgen dan het gezelschap van tv-presentatrice Dina Tersago.

Meest gelezen