"Weeds"-actrice Elizabeth Perkins wijst James Woods aan in #MeToo-betoging

Tijdens een mars tegen grensoverschrijdend gedrag in de Amerikaanse stad Los Angeles is actrice Elizabeth Perkins gespot met een bord met daarop de naam van acteur James Woods. Het is niet duidelijk waar ze de acteur precies van beschuldigt.

Elizabeth Perkins met het "James Woods"-bord
2017 Sarah Morris

Perkins is de laatste jaren vooral bekend uit de televisiereeks "Weeds" en liep zondag mee in de mars tegen grensoverschrijdend gedrag met dus een bord met daarop de naam van James Woods (foto onder). Wat Woods zou hebben gedaan met Perkins, is niet duidelijk.

De acteur, bekend van onder meer "Once upon a time in America" en "Salvador", wordt niet voor het eerst genoemd. Hij zou actrice Amber Tamblyn, nu 34, mee op date hebben willen nemen toen ze 16 jaar oud was. Tamblyn kwam met het verhaal naar buiten nog voor de schandalen rond producer Harvey Weinstein naar boven kwamen.

Acteur James Woods
2016 Invision

Meest gelezen