Vier

Kan Dina Tersago Peeters of Soenens naar huis spelen in "De slimste mens"?

Tv-presentatrice Dina Tersago was vanavond de nieuwkomer in "De slimste mens ter wereld". Ze nam het in de quiz op Vier op tegen acteur Filip Peeters en Amerikacorrespondent voor VRT NWS Björn Soenens.  Wie vanavond "De slimste mens" werd en wie afviel, ontdekt u hier.

Filip Peeters slaagde er met een score van 405 voor de tweede dag op rij in om met de titel van "Slimste mens" aan de haal te gaan. En ook Dina Tersago deed het lang niet slecht tijdens haar eerste deelname (359). Zij nam het in de finale op tegen Björn Soenens (200).

Soenens was in die finale op achtervolgen aangewezen en de zenuwen leken hem parten te spelen. Dina Tersago kon het uiteindelijk afmaken in een vraag over de 5 films van Julia Roberts die aan de box office het meeste geld opbrachten. Met het antwoord "Pretty woman" speelde ze Björn Soenens naar huis. De kans is wel reëel dat Soenens voor de finaleweek opnieuw de oversteek vanuit New York naar België mag maken.

Dina Tersago en "Slimste mens" Filip Peeters nemen het morgen op tegen Jean-Marie Dedecker.  

Meest gelezen