Puigdemont is in België naar de kapper geweest

Hoe vult Carles Puigdemont zijn dagen in ons land? Dat hij de nakende Catalaanse verkiezingen voorbereidt en overleg pleegt met zijn advocaat, lijkt voor de hand te liggen, maar tussendoor heeft de afgezette Catalaanse minister-president kennelijk ook de tijd genomen om naar de kapper te gaan, of zich toch een ietwat andere look aan te meten.

Hét handelsmerk van Carles Puigdemont is toch wel zijn kapsel. Een bloempot volgens de een, een Beatle volgens de ander. Bij veel Vlamingen roept 's mans haarsnit dan weer vooral gedachten op aan stripfiguur Jommeke.

AFP or licensors

Maar Puigdemont is in ons land naar de kapper geweest, zo blijkt, of heeft zich toch een ietwat andere look aangemeten. Op de sociale media prijkt een foto (copyright: Laia Forès) van zijn nieuwe haarsnit.   

Meest gelezen