2017 Invision

We will, we will block you: Brian May (Queen) woedend om schorsing op Instagram

Brian May is woedend op een vrouw die hem op Instagram heeft aangegeven waardoor zijn profiel een poos was geschorst. De gitarist van Queen had een foto van haar hand gepost zonder haar naam te vermelden en dat pikte ze niet.

"How rude!" ("Hoe grof!"): met die boodschap veegt Brian May een vrouw op Instagram de mantel uit nadat hij zijn profiel op de sociaalnetwerksite door haar toedoen geblokkeerd had gezien.

Concreet had de gitarist van Queen een foto van zichzelf van haar hand op zijn profiel geplaatst. Daarbij vergat hij naar eigen zeggen haar naam als bron te vermelden. Hierop gaf ze hem bij Instagram aan waarna zijn pagina een poos offline ging.

"In plaats van mij aan te spreken en mij eraan te herinneren dat ik haar naam niet had vermeld, gaf ze mij meteen bij Instagram aan", schrijft hij. "Wat een ongelooflijk onvriendelijke daad van jou! Niet alleen heb je een foto van mij genomen en buit je mijn beeltenis om financiële redenen uit, je hebt me verhinderd een foto van mezelf te gebruiken."

"Als ik ooit ontdek dat je aanwezig bent op een van onze concerten, kijk dan maar uit. Ik kan in de verleiding komen om je eruit te gooien", geeft hij haar nog mee.

Meest gelezen