"Wat heb ik de fotografe misdaan dat ze me zo fotografeert?"

Het was misschien niet de meest flatterende foto van het huwelijksfeest van Amanda en Andrew uit New Hope, in de Amerikaanse staat Pennsylvania, maar het was zeker en vast de leukste. Dat besefte ook Mike Tague die het feest bijwoonde met zijn vriend. "Heb ik misschien iets gedaan waardoor ik de fotografe van dienst beledigd heb?", vroeg hij zich lachend af over de foto waarop zijn voorhoofd plots een cartoonachtige vorm gekregen had.

Op Twitter ging de foto afgelopen weekend onmiddellijk viraal:

Tague op nieuwswebsites Mashable en Huffington Post, na het viraal gaan van de foto: "Afgelopen weekend vond Amanda de foto, nadat de fotograaf haar de laatste reeks van huwelijksfoto’s overhandigd had. Mijn eerste reactie was: "Ik hoop dat niemand deze foto ooit te zien krijgt." Maar daarna zag ik er wel de humor van in. Ik dacht dat mijn familie en vrienden het wel leuk zouden vinden om een vervormde, lelijke, zotte versie van mijn gezicht te zien. Bovendien was het contrast met mijn vriend zo groot dat het nog grappiger werd. En dus heb ik hem op Twitter gezet."

"De vaas op de tafel was me nog niet echt opgevallen. Ook al blokkeerde hij me het zicht van de persoon die tegenover me zat. Maar dat was dan ook alles."

"Wat de reden van de fotografe was om die foto op die manier te nemen, weet ik niet. Ik denk dat zij het ook simpelweg grappig vond. Ach, het is de zoveelste foto op rij waar ik niet goed op sta. Het overkomt me bijna voortdurend. Vooral mijn ogen zijn een probleem, omdat die vaak gesloten zijn als de foto genomen wordt."

"Uiteindelijk ben ik blij dat de foto zoveel mensen aan het lachen heeft gebracht", besloot Tague. En dat hij het uitgangspunt vormde voor nog hilarischer reacties:

Meest gelezen