Amelie Lens is uitgeroepen tot beste dj van het land

De Belgische dj Amelie Lens heeft de belangrijkste onderscheiding gewonnen op de zevende editie van de Elektropedia Awards. Lens kreeg de onderscheiding voor beste dj van het jaar. Dour Festival werd voor de derde keer op rij uitgeroepen tot het beste festival in België.

In Flagey in Brussel zijn de Elektropedia Awards voor de zevende keer uitgereikt. De dj Amelie Lens is uitgeroepen tot beste dj van het land. In totaal werden er ongeveer twintig awards uitgereikt op het gala voor elektronische muziek.

Dour Festival in Henegouwen mag zich voor het derde jaar op een rij het beste festival van het land noemen. Er waren ook awards voor Stephen en David Dewale (best label award DEEWEE) en Zwangere Guy (beste doorbraak).

Roméo Elvis & Le Motel mocht het grootste aantal prijzen in ontvangst nemen. De zanger en de producer vielen vijf keer in de prijzen. Daarnaast kreeg Le Motel de award voor beste producer.

Meest gelezen