E17 in Waregem is opnieuw vrijgemaakt na ongeval met veel schade

Door een zwaar ongeval tussen Waregem en Deerlijk is de E17 van Gent naar Kortrijk een tijdlang volledig versperd geweest, maar intussen is de snelweg weer helemaal open voor het verkeer. Bij het ongeval waren twee vrachtwagens, twee auto's en twee signalisatiewagens betrokken geraakt, maar er vielen geen gewonden.

Een autobestuurder is vanmiddag rond 13 uur tegen een signalisatiewagen gebotst op de linkerrijstrook waar mobiele werkzaamheden aan de gang waren. Door die klap is de auto tegen een voorbijrijdende vrachtwagen gebotst die dwars over de snelweg kwam te staan. De oplegger van de vrachtwagen kantelde. Vlak na het ongeval reden nog enkele voertuigen tegen elkaar. De schade was groot, maar er vielen geen gewonden.

Het verkeer moest een omleiding volgen en er stond een lange file, ook op de omleidingsroute. Sinds 16.30 uur zijn alle rijstroken van de snelweg weer open. 

Meest gelezen