AP

Metalgroep Body Count ft. Ice T headliner op Graspop 2018

Graspop Metal Meeting heeft 46 nieuwe namen bekendgemaakt  voor het festival, dat volgend jaar van 21 tot 24 juni zal plaatsvinden in Dessel. De legendarische metalgroep Body Count, met rapper Ice T als frontman, wordt een van de headliners.

Behalve Body Count ft. Ice T  is er nog een opvallende naam:  A Parkway Drive. De metalcoreband uit Australië stond nog nooit zo hoog op de affiche. Metalheads zullen ook kunnen genieten van onder meer Avenged Sevenfold, Judas Priest, Killswitch Engage, Limp Bizkit en Underoath.     

Eerder waren Ozzy Osbourne, Guns N' Roses en Iron Maiden al aangekondigd als headliners. Door de komst van Axl Rose en co duurt het festival in Dessel volgend jaar uitzonderlijk vier dagen, van 21 tot 24 juni.

Meest gelezen