Bram Willems, Julie Van den Steen en Sam De Bruyn verwarmen elkaar zowaar op de E40

Megafile op de E40 rond Aalst door een zwaar ongeval. Maar het brengt mensen soms samen. In dit geval enkele ochtendpresentatoren. Zo vonden - en entertainden - Bram Willems (StuBru), Julie Van den Steen (MNM) en Sam De Bruyn (Q Music) elkaar.  

Het ongeval gebeurde net toen Bram Willems, die uit Gent komt, moest passeren. Daardoor kwam hij vast te staan en moest wachten om veilig rechtsomkeer te maken. Rond 8.15 uur kon hij onder politiebegeleiding  vertrekken. "Ik denk dat ik zo'n 3,5 uur heb stilgestaan", vertelt hij aan onze redactie. Hij, Julie Van den Steen en Sam De Bruyn zijn dan maar beginnen Whatsappen en hebben zo kunnen afspreken op de snelweg. Intussen was er ruim de tijd om wat op sociale media te posten:

Linde Merckpoel moest het even doen zonder Bram Willems. Dus draaide ze tussendoor maar toepasselijk de klassieker "Highway to hell" van AC/DC.

Sam De Bruyn vertrok om 4.20 uur in Gent.

Meest gelezen