archieffoto van een trein in Tokyo
Copyright 2017 The Associated Press. All rights reserved.

Trein vertrekt 20 seconden te vroeg in Japan: "Onze oprechte excuses"

De Japanse spoorwegmaatschappij Tsukuba Express heeft zich geëxcuseerd omdat een trein twintig seconden sneller dan gepland vertrokken is. De trein Tokyo naar Tsukuba die gepland stond om 09:44:40 uur, is vertrokken om 09:44:20 uur plaatselijke tijd.

In Japan heeft de spoorwegmaatschappij Tsukuba Express opmerkelijke excuses geüit, nadat een trein twintig seconden vroeger dan gepland vertrokken is.

In een verklaring biedt Tsukuba Expres zijn "oprechte excuses aan voor het ongemak voor de reizigers", meldt de Britse omroep BBC. De vergissing is gemaakt door een van de medewerkers van de spoorwegmaatschappij.

Het treinverkeer in Japan staat bekend als het meest betrouwbare ter wereld. In Japan zijn ongeplande aanpassingen in de dienstregeling heel ongebruikelijk. De treinljin tussen Tokyo en Tsukuba is een van de drukste treintrajecten ter wereld.

Meest gelezen