AP

"Ja, Prins Harry en Prins William spelen mee in de nieuwe Star Wars Film"

U zal ze niet herkennen, maar volgens acteur John Boyega spelen - verkleed als Stormtroopers - de Britse prinsen William en Harry mee in "The Last Jedi", de nieuwe Star Wars film die op 15 december uitkomt. 

In een scène van de nieuwe Star Wars film "The last Jedi" staat hoofdpersonage Finn, gespeeld door acteur John Boyega, in een lift. Rondom hem staan vier Stormtroopers die hem bewaken. En dat zijn niemand minder dan Prins Harry en Prins Wiliam, acteur Tom Hardy, en Gary Barlow, de zanger van de popgroep "Take That", zegt John Boyega. Ze zijn natuurlijk onherkenbaar door hun Stormtroopers-uniform. 

De scène zou opgenomen zijn in april dit jaar. Op dat moment brachten prins Harry en prins William een bezoek aan de Pinewood  studio's, de Britse filmfabriek 50 kilometer ten westen van Londen. Ook Tom Hardy was op dat moment toevallig op de set. Gary Barlow had eerder al laten vallen dat hij ook in maart in een scène had meegespeeld.

AP

Acteur John Boyega zegt dat hij helemaal niet zenuwachtig was met die vier beroemdheden rondom hem: "Het was eerder grappig dan intimiderend. Het was een fantastische ervaring".

Meest gelezen