Michaël Van Droogenbroeck neemt "De inspecteur" over en beantwoordt vragen over erfenissen

VRT-journalist Michaël Van Droogenbroeck presenteert volgende week het consumentenprogramma "De inspecteur" op Radio 2. Hij zal het hebben over erfenissen, successierechten en alles wat daarbij komt kijken.

Het is niet de eerste keer dat Van Droogenbroeck de fakkel overneemt van Sven Pichal. Hij deed dat eerder ook al tijdens de voorbije paasvakantie. En dat viel in de smaak. "Een weekje deel mogen uitmaken van de Grootste Familie was een heel fijne ervaring voor me. Een warm onthaal van de collega’s, maar ook de luisteraars sloten me meteen in hun armen", zegt hij.

"Ik ga het hebben over erfenissen en successierechten. Een delicaat onderwerp waar we vroeg of laat allemaal mee te maken krijgen, en waar vaak ook heel wat vragen en bedenkingen over zijn. Ik probeer antwoorden te zoeken op die vragen en ook stil te staan bij enkele veranderingen die op til zijn."

"Ik heb alvast ook enkele straffe verhalen over erfenissen aan Michaël bezorgd die we de afgelopen weken in de mailbox van "De inspecteur" vonden", zegt Pichal. "Ik ben er zeker van dat Michaël de ideale man is om die verhalen onder de aandacht te brengen en er eventueel oplossingen voor te vinden. Ik ben er van overtuigd dat "De Inspecteur" volgende week in goede handen is.

Heb je zelf vragen of verhalen over erfenissen, dan kan je daarmee terecht op inspecteur@radio2.be. "De inspecteur" met Michaël Van Droogenbroeck loopt van 20 tot en met 25 november op Radio 2 tussen 8 en 9 uur.

Meest gelezen