Nieuw personage Joren De Witte (Mathieu Carpentier) maakt zijn intrede in "Thuis"

In "Thuis" heeft het nieuwe personage Joren De Witte zijn opwachting gemaakt, de neef van Sam. De jonge acteur Mathieu Carpentier neemt de rol voor zijn rekening.

Het zat er al even aan te komen en vanavond was het zo ver: in "Thuis" is het nieuwe personage Joren De Witte opgedoken.  Dat is de 16-jarige zoon van Bill, de broer van Sam.

Joren is naar zijn grootmoeder Veerle gevlucht omdat het slecht botert tussen zijn ouders, maar daar verandert hij al snel van een vrolijke tiener naar een inzichzelf gekeerde jongen die zijn toevlucht in gaming zoekt. Veerle voelt zich niet in staat om hem de juiste opvoeding te geven en vraagt haar dochter Sam daarom om hulp.

Hoewel Sam de laatste jaren geen hechte band met Bill en Joren heeft, wil ze toch helpen. Haar partner Tim vindt Joren echter een bedreiging voor hun gezin en juicht de toenadering niet toe. Wanneer Sam Joren ontmoet, barst de bom.

De jonge acteur Mathieu Carpentier neemt de rol van Joren voor zijn rekening. Hij woont in Sint-Genesius-Rode en heeft zijn eerste opnames al even achter de rug. "De eerste dag viel beter mee dan ik op voorhand kon hopen", zegt hij. "Het was wel spannend want dit was echt helemaal nieuw voor mij, maar iedereen was echt supervriendelijk."

Meest gelezen