Zingende klusjesman: "Ik heb veel geleerd van de cd’s van Andrea Boccelli"

Een verlegen klusjesman, zo wordt hij omschreven door zijn vrienden. Dat is wellicht ook de reden waarom Dylan Saliba uitsluitend op familiefeestjes of in de douche zingt. Dat laatste deed de 22-jarige man uit Sydney, Australië, dan ook toen hij met een job bezig was. Al werd hij dit keer gefilmd door een collega, die het filmpje op Facebook zette. Daar was men snel erg onder de indruk van Saliba’s versie van Puccini’s aria "Nessun dorma".

Dylan Saliba op nieuwswebsite Daily Mail: "Ja, ik een drietal jaren geleden een paar zanglessen gevolgd. Maar nooit met de bedoeling om daar iets professioneels mee te doen. Dat was enkel maar om te lachen. Maar ik heb wel veel naar cd’s van Andrea Bocelli geluisterd."

"Als ik zing, merk ik wel dat zij die luisteren dat leuk vinden. Ooit heb ik voor mijn familie gezongen en die gingen helemaal uit de bol. Ik vond dat even fijn als angstaanjagend. Maar het heeft er wel toe geleid dat ik nu op ieder verjaardagsfeest gevraagd word om iets te zingen."

"Mijn job maken van zingen? Ik ben maar een loodgieter. Mijn brood verdienen met zingen is het laatste van mijn gedachten. Men heeft me al vaak aangeraden om aan een talentenshow deel te nemen. Maar ik antwoord dan kordaat: “Volgend jaar misschien."

Mocht u misschien nog een klusjesman zoeken, deze brengt in ieder geval veel geluid met zich mee:

Meest gelezen