Amerikaans piloot tekent penis in de lucht

Een piloot van de Amerikaanse marine heeft tijdens een trainingsvlucht een penis getekend in de lucht boven de staat Washington. De US Navy heeft dit bevestigd en heeft de daden als "onaanvaardbaar" bestempeld.  

Er prijkte een penis in de lucht boven de Amerikaanse staat Washington. De witte lijnen in fallusvorm waren het werk van een piloot van de Amerikaanse marine. De US Navy heeft de daden van de piloot veroordeeld. 

"De marine wil dat zijn team zich aan de hoogste standaarden houdt en vindt dit gedrag absoluut onaanvaardbaar en van nul trainingswaarde. We houden de bemanning ter verantwoording", dat meldde de Amerikaanse marine in een verklaring. 

"We zijn geen moraalpolitie”

De federale luchtvaartautoriteit liet aan de lokale televisiezender KREM 2 weten dat ze niet kan ingrijpen, omdat de tekening geen veiligheidsrisico betekent. “We zijn geen moraalpolitie”, klonk het nog.

Op sociale media werd er met de luchttekening van de piloot gelachen. De foto's werden vlot gedeeld op Twitter. 

Meest gelezen