Betaalautomaten in treinstations tijdelijk buiten strijd

Door een technisch defect hebben treinreizigers een tijdlang geen ticket kunnen kopen via de betaalautomaten in de stations. Door de panne ontstonden er lange wachtrijen aan verschillende loketten. 

Als u een treinticket in één van de vele stations wilde kopen, dan kon u zich deze voormiddag maar beter meteen naar één van de vele loketten van de NMBS begeven. "Al onze betaalautomaten waren namelijk een tijdlang defect", zegt de vervoersmaatschappij.

"We wilden de reizigers tijdens de panne wel tegemoetkomen, daarom hebben we de toeslag die reizigers normaal moeten betalen als ze zonder ticket opstappen, tijdelijk afgeschaft." Het probleem met de automaten is ondertussen weer opgelost. Door de panne ontstonden er wel lange wachtrijen aan heel wat loketten.

Meest gelezen