Videospeler inladen...

Man in been geschoten in Wilrijk, vermoedelijk afrekening binnen drugsmilieu

Op de Boomsesteenweg in Wilrijk is vanavond een man in het been geschoten. Dat bevestigt de politie aan VRT NWS. Er zijn meerdere schoten gelost, maar wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk. Waarschijnlijk gaat het om een afrekening binnen het drugsmilieu.

De lokale politie spreekt van "een schietincident" op de Boomsesteenweg, de parallelweg naast de A12, ter hoogte van het viaduct van Wilrijk. Eén man raakte daarbij gewond aan het been. Hij is naar het ziekenhuis gebracht. Vermoedelijk spelen de feiten zich af binnen het drugsmilieu.

Volgens Gazet van Antwerpen zijn verschillende verdachten weggevlucht in een auto, maar dat kan de politie niet bevestigen. "Het onderzoek naar de omstandigheden is momenteel lopende."

Meest gelezen