Dodelijk weekend op Belgische wegen: minstens tien verkeersdoden

Het afgelopen weekend was een zwaar als het gaat om slachtoffers in het verkeer. In totaal kwamen in heel België zeker tien mensen om het leven bij een ongeval. Vooral het zuiden van het land werd getroffen. 

Dodelijke zondag

Zondagochtend  verloor in Antoing nabij Doornik een 29-jarige vrouw de controle over haar wagen en belandde met fatale gevolgen tegen een boom. In Lendelede ging een motor met twee opzittenden iets over 2 uur in een bocht in de Kortrijksestraat van de weg. Een 24-jarige overleed ter plaatse, een 22-jarige raakte zwaargewond. 

De aanrijding tussen een trein en een auto in Zillebeke iets voor 10.30 uur eiste het leven van een 68-jarige vrouw uit Ieper en een 9-jarig meisje uit Langemark. Op de N59 ter hoogte van Chapelle-lez-Herlaimont raakten omstreeks 18.15 uur een motor en een auto met elkaar in aanrijding. De motorrijder uit Manage overleed ter plaatse.

Meest gelezen