Potentiële koper reageert op overnameberichten Anderlecht: "Nog geen beslissing genomen"

De Rus Alisher Usmanov, die genoemd wordt als mogelijke overnemer van voetbalclub RSC Anderlecht, zegt in een reactie dat er daarover "nog geen beslissing" is genomen. 

Een woordvoerder verklaarde dat meneer Usmanov verschillende voorstellen kreeg, waaronder een suggestie om RSC Anderlecht over te nemen, maar dat er daarover nog geen beslissing is genomen. "Meneer Usmanov blijft een loyale en toegewijde fan en aandeelhouder van FC Arsenal", klinkt het in het persbericht.

Het Laatste Nieuws en VRT Nieuws meldden zaterdagochtend dat RSC Anderlecht te koop stond. Er zouden twee kandidaat-kopers zijn: Alisher Usmanov, de gefortuneerde Rus die aandeelhouder is bij Arsenal, en de tandem Paul Gheysens-Wouter Vandenhaute. De sterke man van Ghelamco en voetbalclub Antwerp zou samen met de baas van Woestijnvis bereid zijn 75 miljoen euro te betalen, net als Usmanov, zo klonk het.

Meest gelezen