Dodelijk ongeval in Brecht tijdens chaotische ochtendspits rond Antwerpen

Op de E19 bij Brecht is vanochtend een dode gevallen toen een vrachtwagen inreed op een andere vrachtwagen. Het ongeval gebeurde tijdens een chaotische ochtendspits in en rond Antwerpen, veroorzaakt door verschillende ongevallen.

Tijdens een drukke ochtendspits in en rond Antwerpen, reed op de E19 in Brecht en kleine vrachtwagen in op een andere vrachtwagen. De chauffeur van de kleine vrachtwagen kwam daarbij om het leven. De rechterrijstrook van de E19 werd afgesloten in de richting van Antwerpen. Met een grote file tot gevolg. 

Het ongeval was er één in een lange reeks vanochtend, waardoor het verkeer rond Antwerpen helemaal vastliep. De ellende begon al rond 7 uur met twee ongevallen op de ring, ter hoogte van Borgerhout. In de richting van Nederland werden drie rijstroken afgesloten en in de richting van Gent was een tijd lang één rijstrook versperd.

Door de ongevallen op de ring, liep ook het verkeer vast op de verschillende snelwegen ten oosten van de stad: op de E19, de E313 en de E34 stonden lange files en gebeurden nog verschillende ongevallen. 

Meest gelezen