Video player inladen...

Een Brusselse "angel" en een struikelende "angel" op de show van Victoria's Secret

De modellen van Victoria's Secret hebben gisteren in Shanghai op de catwalk gelopen voor wat de grootste lingerieshow ter wereld wordt genoemd. De Chinese "angel" Ming Xi struikelde maar werd in stijl overeind geholpen door een collega, een bh van 1,7 miljoen euro passeerde de revue en voor ons land liep Leila Nda mee.

De parade van de niemendalletjes, zo kan de modeshow van Victoria's Secret het best omschreven worden. De modellen liepen gisteren gezwind de catwalk op en de show is over twee weken wereldwijd op televisie te zien.

Wellicht zal de valpartij van de Chinese Ming Xi eruit geknipt zijn. De combinatie van hoge hakken, witte sleep en torenhoge bloementooi deden haar struikelen en ze belandde pardoes op haar knieën. Een attente collega hielp haar overeind en zo kon de zaak in schoonheid afgerond worden.

AFP or licensors

Pronkstuk was de Fantasy Bra met gele saffier en blauwe topaas. Een bh van maar liefst 1,7 miljoen euro, gedragen door de Braziliaanse Lais Riberio.  

AFP or licensors

Ook ons land was vertegenwoordigd met de Brusselse Leila Nda die roots heeft in Burundi. Zij liep twee jaar geleden ook al op de catwalk van het bekende lingerielabel.

AFP or licensors

Het event verliep dit jaar - naar verluidt - niet in de beste omstandigheden. Het Amerikaanse topmodel Gigi Hadid en zangeres Kary Perry zouden China niet zijn binnengeraakt en er was lokaal protest.

Protest kwam er vorige maand ook van de zussen Alyse en Lexi Scaffidi die de "perfecte" lichamen hekelen. Wie niet rank of slank is, wordt ook geen angel bij Victoria's Secret. Daarom lanceerden de zussen hun eigen lingerieshow met 21 meisjes met andere maten. "We willen het vertrouwen van vrouwen stimuleren. Dit gaan niet om anorexia of obesitas, maar om sterotypen doorbreken."  Bekijk hier de variant:

Meest gelezen