VRT - ARCHIEFFOTO'S

Netflix verspreidt Eén-reeks "Undercover" in het buitenland

Netflix gaat de Eén-reeks "Undervover" verspreiden in het buitenland. Het gaat om een tiendelige serie met rollen voor Anna Drijver, Frank Lammers, Elise Schaap, Tom Waes en Kevin Janssens. De serie zal wel éérst bij Eén te zien zijn, begin 2019.

De regie is in handen van Eshref Reybrouck (bekend van "Cordon") en Frank Devos ("Chaussée d' amour"). Netflix werkt samen met productiehuis De Mensen, Dutch Filmworks en VRT voor de verspreiding wereldwijd.  

Waar gaat "Undercover" over? Als één van de grootste xtc-producenten in de wereld heeft Ferry Bouman een comfortabel leven in zijn villa op de Belgisch-Nederlandse grens. Dit verandert echter drastisch, wanneer twee undercoveragenten Boumans territorium betreden om zijn netwerk op te rollen.  

Meest gelezen