File in Groot-Bijgaarden opgelost, werken in Zellik afgerond 

Op de E40 in Groot-Bijgaarden is deze middag een ongeval gebeurd in de richting van Brussel. Daardoor was het stapvoets rijden vanaf Affligem. De werken op de buitenring in Zellik zijn vroeger gedaan dan gepland. Alle rijstroken zijn weer vrij. Ook de werken van morgen zijn gedaan. 

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) voerde vandaag werken uit aan de wegmarkeringen op de Brusselse buitenring in Zellik. Die werken zijn vroeger gedaan dan gepland. Alle rijstroken zijn weer vrij. Ook de werken van morgen zijn gedaan.

De wegmarkeringen werden aangepast om in de overgangszone van de buitenring naar de E40 bestuurders ertoe te brengen meer gebruik te maken van de nu onderbenutte rijstrook rechts. 

De werken in Zellik waren voor begin deze week gepland maar moesten door de slechte weersomstandigheden worden uitgesteld. 

Meest gelezen