"De ideale wereld" trekt met "kerstsoirée" naar de AB voor De Warmste Week

"De ideale wereld" trekt naar de Ancienne Belgique. Otto-Jan Ham en zijn sidekicks zorgen er op 23 december voor een liveshow onder de naam "De DIW Kerstsoirée". De opbrengst gaat naar De Warmste Week van Music For Life.

De makers van het satirische Canvas-programma "De ideale wereld" beloven een avond vol "humor, spektakel, gezelligheid, drankjes, hapjes en livemuziek". Voor dat laatste heeft Otto-Jan Ham de DIW Kerstsoirée-huisband bijeen gezocht, met onder anderen Filip Kowlier, Tim Vanhamel en Isolde Lasoen. "Het ideale kerstgeschenk", zo is te horen.

Tickets zijn vanaf 27 november om 10 uur te koop. De opbrengst gaat integraal naar De Warmste Week van Music For Life en meer bepaald naar Te Gek!?, een organisatie die geestelijke gezondheidsproblemen bespreekbaar wil maken.

Meest gelezen