Video player inladen...

Brussel weer helemaal in kerstsfeer met Winterpret

Op de Grote Markt in Brussel is Winterpret officieel van start gegaan. Winterpret is de grote kerstmarkt in het centrum van de hoofdstad. Het worden alvast vijf betoverende weken met veel kraampjes, feeërieke lichtinstallaties, reuzenrad, schaatspiste en zoveel meer. Winterpret loopt tot en met 31 december in het centrum van Brussel.

Brussel wil vooral uitpakken met sfeer en gezelligheid. De kraampjes staan klaar en de uitbaters hebben heel wat lekkers gemaakt om het volk te lokken. 

De politie laat niets aan het toeval over. Er zullen extra agenten worden  ingezet op straat en er zijn ook betonblokken geplaatst op de invalswegen naar de kerstmarkt. "Naar aanleiding van de incidenten van 11 en 15 november, zullen er nog meer mensen aanwezig zijn op Winterpret, en ook in de aanpalende straten", zegt Ilse Van de keere woordvoerster politie Brussel.

Winterpret loopt tot en met 31 december in het centrum van Brussel.

Meest gelezen