© VRT Joost Joossen

Van Impe afvaller in "Steracteur, sterartiest": "Reality check"

Acteur Koen Van Impe is gisteravond afgevallen in "Steracteur, sterartiest", de muzikale zoektocht op Eén. "Een reality check", zegt hij zelf. Vorige week kreeg hij nog een vrijstelling van de jury. 

"Het feestje heeft zich beperkt tot 3 pinten", vertelde hij vanochtend op MNM aan Peter Van de Veire en Julie Van den Steen.  "Gisteren voelde het als een pittige val op de grond, een reality check", geeft Van Impe toe. Van Impe is bekend van reeksen als "Salamander", "Aspe" en "Kiekens".

Zijn goede doel was House of Colours, een opvangtehuis waar mensen met een migratieachtergrond terechtkunnen na de goedkeuring van hun asielaanvraag. "België is een land waarvoor je toch een beetje instructies moet krijgen om hier te aarden en daar zorgen die mensen voor. Dat is extra aan deze show.  Het streelt je ego, maar je weet ook dat je iets heel warms doet. Zo gebruik je je smoel toch nog voor iets goeds."  De opbrengst wordt bekendgemaakt tijdens de Warmste Week van Music For Life.  

Vanochtend bracht hij bij MNM als afscheid zijn versie van "Let's dance" van David Bowie.  Hilde De Baerdemaeker en Gio Kemper zitten de komende week op de pijnbank. De vrijstelling van de jury was voor  Siegfried De Doncker.  

Meest gelezen