AP

Queens of the Stone Age op donderdag 5 juli op Werchter

Queens of the Stone Age is, naast Gorillaz, de tweede headliner voor donderdag 5 juli op Rock Werchter. Voor zondag 8 juli werd Nick Cave and the Bad Seeds al aangekondigd. Meer namen volgen binnenkort.  

Vorige week stond de band rond Josh Homme nog in een uitverkocht Sportpaleis. Queens of the Stone Age brak in 2002 door met "Songs for the deaf" en is bekend van singles als "No one knows" en "Go with the flow". Hun jongste album "Villains" kwam er na een pauze van bijna 5 jaar en werd gemaakt met producer Mark Ronson (bekend van "Back to black" van Amy Winehouse).  

De ticketverkoop voor Rock Werchter 2018 start morgen.  Dagtickets kosten 102 euro, combitickets 238 euro. Dat is een lichte stijging in vergelijking met de afgelopen twee jaar.   

Meest gelezen