Videospeler inladen...

"Waarom moet ik in Brussel blijven wonen?"

Terzake-reporter Willem Van Mullem verhuisde 7 jaar geleden naar onze hoofdstad. Het was geen liefde op het eerste gezicht, het groeide stilaan. Maar nu wringt het. De rellen, de onveiligheid, het gebrek aan visie beginnen te knagen. Daarom trok hij met één vraag naar drie Brusselse politici: waarom hier nog blijven? Bianca Debaets (CD&V), Pascal Smet (SP.A) en Guy Vanhengel (Open VLD) leiden hem rond.

In de studio van "Terzake" reageren drie Brusselaars op de reportage van Willem Van Mullem. Het gaat om politica  Assita Kanko (MR), de directeur van de Ancienne Belgique Dirk De Clippeleir en auteur en opiniemaker Luckas Vander Taelen. 

Herbekijk hieronder wat zij over hun stad te zeggen hebben. 

Videospeler inladen...

Meest gelezen