Gwyneth Paltrow speelt "Modern family" met Chris Martin en Brad Falchuk

Dat een scheiding niet altijd kommer en kwel hoeft te zijn. Dat het al zeker geen evidentie is als je een bekend koppel bent geweest. Dat bewijzen Coldplayzanger Chris Martin en Oscarwinnares Gwyneth Paltrow keer op keer. Paltrow postte op Instagram een zondags kiekje met haar ex én partner, onder de hashtag #modernfamily.  

Martin en Paltrow zijn sinds 2014 uit elkaar. Zij noemen het liever "ontkoppelen" dan scheiden om de simpele reden dat ze als ouders van Apple (13) en Moses (11) samen uitstappen blijven doen en ze geen kwaad woord over elkaar zeggen. Paltrow feliciteerde in maart Martin nog van harte met zijn 40ste verjaardag.   

Dit weekend postte Paltrow uitzonderlijk een foto van haar ex én nieuwe vriend, scenarist en producer Brad Falchuk, gezellig aan tafel - met een grijns op hun gezicht - voor een brunch. Of hoe nieuw samengestelde gezinnen het ook gewoon fijn kunnen hebben.

Meest gelezen