"Meghan zei nochtans dat ze alleen maar even melk ging halen"

Twitter explodeerde natuurlijk gisteren na de aankondiging van de verloving van de Britse prins Harry en de Amerikaanse actrice Megan Markle. Vooral gelukwensen, jaloezie -vrouwen die hun kans aan hun neus hadden zien voorbijgaan en dat jammer vonden- en "who cares"-reacties voerden daarbij de boventoon. Al waren ook heel wat Britten boos dat het populaire ITV-programma van Jeremy Kyle onderbroken werd voor de aankondiging van de verloving. Maar een van de grappigste tweets kwam alvast van tv-collega Patrick J. Adams, die in "Suits" een aantal pittige scènes met Markle mocht spelen.

De tweet van Adams, die in "Suits" de rol speelt van advocaat zonder diploma Mike Ross, drukte enige verbazing uit over zijn laatste conversatie met Markle:

De tweet werd massaal geretweet en geliket. En nodigde duidelijk uit tot nieuwe, zeker zo creatieve reacties: 

Meest gelezen