2017 Invision

Ivana Trump: "Volgens mij mist Donald zijn vroegere leventje"

Ivana Trump, de eerste echtgenote van de huidige Amerikaanse president Donald Trump en moeder van zijn 3 oudste kinderen, heeft in een interview op de Ierse televisie afgelopen weekend laten uitschijnen dat men er niet sowieso van moet uitgaan dat Donald Trump voor een tweede ambtstermijn zal gaan. 

De 68-jarige Ivana gaf in "The Ray D’Arcy Show" toe dat haar man wel wist wat hard werken was, maar dat zijn job nu toch van een ander niveau is: "Of hij voor een tweede ambtstermijn zal gaan? Volgens mij mist hij wel wat van zijn vroegere leven. Je weet wel, hij woonde in de Trump Tower. Hij verbleef graag in Mar-a-Lago, hij ging dan golfen op Westchester. En allerlei andere soortgelijke dingen."

"En nu, nu zit hij daar van 8 uur ’s morgens tot middernacht te werken en te werken en te werken. Waarbij iedereen hem dan nog problemen van een land in zijn bakje gooit. En de problemen van dat land. En nieuwe wetten. En nog andere nieuwe dingen."

"Ik ben alleszins niet jaloers op hem. Ik denk dat hij compleet uitgeput moet zijn. Ik zou dat ook zijn. Ja hoor, hij mist zijn oude leventje."

Ivana en Donald  Trump in 1988, nog als getrouwd koppel
1988 AP

Meest gelezen