Videospeler inladen...

Sioen gaat optreden tijdens de Olympische Winterspelen in Pyeongchang

Sioen trekt begin volgend jaar naar Zuid-Korea om op te treden tijdens de Olympische Winterspelen in Pyeongchang. Dat heeft de muzikant in "Van Gils & gasten" op Eén onthuld.

Van 9 tot en met 25 februari 2018 vinden in Pyeongchang in Zuid-Korea de Olympische Winterspelen plaats. Ons land stuurt niet alleen atleten, maar ook Frederik Sioen. De muzikant uit Gent gaat er optreden, zo verklapt hij vanavond in "Van Gils & gasten".

"Samen met 2 Koreanen ga ik 2 keer optreden: 1 keer op een evenement van de shorttrak en 1 keer bij het langeafstandsschaatsen", vertelt hij aan VRT NWS. "We zullen een herneming van "La quête" van Jacques Brel brengen, net als een eigen nummer "Hope for this land"."

Sioen zal ook de rol van ambassadeur van de Belgische delegatie op zich nemen, maar wat die precies inhoudt, weet hij nu nog niet.

Meest gelezen