Videospeler inladen...

Ketnet stopt alle wrappers van vroeger en nu in de mix voor "Throwback thursday"

In het Sportpaleis in Antwerpen vindt vanavond de eerste show van "Throwback thursday in het Sportpladijs" plaats naar aanleiding van de 20e verjaardag van Ketnet. De toeschouwers krijgen 2 nostalgische montagefilmpjes te zien die u hier kan bekijken.

Sinds de geboorte van Ketnet op 1 december 1997 is het een komen en gaan van zogenoemde wrappers geweest bij de kinder- en jeugdzender van de VRT. Als eerbetoon aan de gezichten van vroeger en nu, heeft Ketnet een montagefilmpje gemaakt waarin ze allen de revue passeren.

Het gaat om Mark Tijsmans, Gitte Van Hoyweghen, An Jordens, Ilse Van Hoecke, Henk Vermeulen, Staf Coppens, Sven Ornelis, Ianka Fleerackers, Sofie Van Moll, Aron Wade, Erika Van Tielen, Peter Pype, Kobe Van Herwegen, Sander Gillis en nog vele anderen.

Videospeler inladen...

In een tweede montagefilmpje rijgt Ketnet de intro's van verschillende iconische programma's aaneen. We herkennen onder meer "Hey Arnold!", "De boomhut", "Tik tak", "Darkwing Duck", "Kulderzipken" en "Beestenbos is boos".

Videospeler inladen...

Meest gelezen