Vrouw schrikt zich een hoedje tijdens klassiek concert

Daar zit je dan, rustig te genieten van een hoogstaand klassiek muziekconcert. Misschien zelfs een beetje wegdoezelend, helemaal zen gerakend. Wellicht overkwam het deze concertganger, toen ze een optreden van het North State Symphonic Orchestra in Californië, VS, bijwoonde. Maar het wegdoezelen werd bruusk onderbroken en dat leidde tot een spontane, doch duidelijk hoorbare gil in het publiek. Dirigent Scott Seaton kon de hoorbare reactie wel smaken.

Het filmpje dateert van enkele weken geleden, maar vindt nu zijn weg op sociale media. Het voorval gebeurde tijdens de opvoering van "The Firebird" van Igor Stravinsky. Wat Seaton, na het voorval, deed besluiten: "Ja hoor, Stravinsky kan een eeuw later nog altijd voor een verrassing zorgen!"

Geniet alvast mee van wat intussen omschreven wordt als "een van de meest hilarische wake-upcalls" ooit:

Meest gelezen