Xavier Taveirne in "De slimste mens": "Ik hoop dat ik weer naar "The hunger games" kan kijken"

Xavier Taveirne heeft voor de 2e keer aan "De slimste mens ter wereld" op Vier deelgenomen. De presentator van "De zevende dag" op Eén nam het op tegen Barbara Sarafian en Evi Van Acker.

Xavier Taveirne heeft vanavond 2 op 2 gescoord in "De slimste mens ter wereld". Net als bij zijn eerste deelname gisteren, kroonde hij zich tot "Slimste mens". Met 513 seconden had hij opnieuw een grote voorsprong op actrice Barbara Sarafian met 359 seconden en op ex-zeiler Evi Van Acker met 248 seconden.

"Ik was heel blij dat ik had gewonnen en dat ik niet op de pijnbank moest zitten", zei hij vooraf over zijn overwinning van gisteren. "Het was fijn om hier te zitten en naar "The hunger games" te kijken. Ik hoop dat ik dat straks weer kan."

En zo geschiedde. In de finale wist Sarafian nieuwkomer Van Acker naar huis te sturen met een vraag over Jane Austen. Morgen nemen Sarafian en Taveirne het op tegen actrice Lynn Van Royen, bekend van "Beau séjour".

Meest gelezen