Videospeler inladen...

Twee doden bij ongeval in Sint-Niklaas, E17 richting Gent hele avond versperd

De E17 richting Gent is ter hoogte van Sint-Niklaas is de hele avond volledig versperd geweest door een ongeval waarbij twee doden en één zwaargewonde zijn gevallen. Bij het ongeval waren twee vrachtwagens en een grote bestelwagen betrokken. 

De omstandigheden van het ongeval, dat rond 18.30 uur gebeurde, worden nog onderzocht. De hulpdiensten kwamen ter plaatse en er werd een verkeersdeskundige en een wetsdokter aangesteld. De afhandeling van het ongeval sleepte de hele avond aan. 

De drie centrale rijstroken van de E17 waren de hele avond versperd, maar het verkeer kon nog via de twee laterale rijstroken ter hoogte van Sint-Niklaas. Net achter het ongeval stonden honderden auto's vast. Die zijn, na uren wachten, tegen de rijrichting in naar de afrit geleid. 

Er stond een file vanaf Haasdonk tot Sint-Niklaas-West. In de andere richting stond er een file van Sint-Niklaas-Centrum tot Zwijndrecht.    

Luc De Wilde

Meest gelezen