Verdachte opgepakt van ongeval met vluchtmisdrijf in Schaarbeek

De politie heeft de vermoedelijke dader opgepakt van een ongeval met vluchtmisdrijf in Schaarbeek afgelopen maandag, waarbij een 56-jarige vrouw zwaargewond raakte. De verdachte is een man van 20.  

De vrouw werd aangereden toen ze de Jeruzalemstraat in Schaarbeek overstak. De vrouw liep op het zebrapad, en werd geraakt door een witte auto. Die reed daarna door. Op beelden die circuleerden op het internet was te zien hoe de bestuurder van de witte auto (foto boven) een voetganger aanrijdt en doorrijdt. De voetganger, een vrouw van 56, raakte zwaargewond. Volgens het parket gaat het intussen beter met de gezondheid van het slachtoffer.

De vermoedelijke dader wordt verdacht van vluchtmisdrijf met verwondingen en onopzettelijke slagen en verwondingen. Hij zal nog door de onderzoeksrechter verhoord worden. Het parket wil alvast dat hij in de cel blijft.

Meest gelezen