Videospeler inladen...

Zwaar ongeval met lijnbus en vrachtwagen in Heist-op-den-Berg

In Heist-op-den-Berg is een zwaar ongeval gebeurd met een lijnbus en een vrachtwagen. De bus is volledig verwoest. Er vielen twee gewonden

Het ongeval deed zich voor op de Herentalsesteenweg. De gelede bus botste er frontaal met een vrachtwagen met container die uit de andere richting kwam. Op de chauffeur na was de bus volledig leeg. Hij had net de laatste schoolkinderen afgezet. De chauffeur werd gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Ook de vrachtwagen raakte zwaar beschadigd en belandde naast de weg. De container die hij vervoerde werd gescheurd. De chauffeur werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Er kwam een verkeersdeskundige ter plaatse die moet uitmaken wie er in de fout is gegaan.

Meest gelezen